Laatste bijdragen van Annie Jézégou (Ulille), in het kader van het project Dig-e-Lab:

Nieuws

Laatste bijdragen van Annie Jézégou (Ulille), in het kader van het project Dig-e-Lab:
  • “Aanwezigheid op afstand” creëren via een online opleiding. Achter de slogan: een onderzoeksonderwerp. Conferentie Webinar over online opleidingen/online educatie, Centrum voor Pedagogische Ontwikkeling, Universiteit van Nantes, Frankrijk.
  • Het hybride materiaal volgens het prisma van zelfsturend leren en de aanwezigheid op afstand. Interventie tijdens de Conferentiecyclus over hybride opleidingen, Universiteit Sorbonne, 2020, Parijs, Frankrijk.
  • Aanwezigheid op afstand via een online opleiding. Interview in het wetenschappelijk tijdschrift Médiations et médiatisations – Internationaal tijdschrift over de digitalisering in het onderwijs en communicatie, Rubriek interviews door Sonia Androwkha, pp.59-67.
  • Sociaal-cognitieve aanwezigheid tijdens een collectieve activiteit en synchrone activiteit op afstand: een empirisch onderzoek bij drie groepen onderwijzers tijdens een opleiding. Wetenschappelijk artikel gepubliceerd in samenwerking met Sonia Androwkha in het Revue Internationale des Technologies en Pédagogie Universitaire, Conferentie van rectoren en directeurs van de universiteit van Quebec [CREPUQ], 2019, 16 (3), pp.22-38.
Back to articles